Rock-coverband zoekt Bassist (Geesteren (Gld))

Rock-coverband zoekt Bassist

In Bassist Gezocht in Geesteren (Gld) (Gelderland). Geplaatst door gebruiker vlamm01 op 18-03-2024, 158 keer bekeken.

Hallo Bassist, ik ben gitarist van de rockcoverband RightSide. Wij spelen sinds een jaar of twee in Geesteren (gld) in een eigen oefenruimte in de buurt van Borculo. Door privéomstandigheden moet onze huidige bassist helaas onze band verlaten.
Wij hebben jou als bassist hard nodig, want we waren net goed op dreef en we hebben contacten voor optredens.

Wij hebben een redelijk gevarieerde setlist. We spelen pop-, rock- en bluesnummers van o.a. Beth Hart, Melissa Etheridge, Dilana Smith, Anouk tot the Black Crowes, U2, Thunder, Bon Jovi en Triggerfinger. Uiteraard kun jij ook je eigen voorkeuren inbrengen. Dat doen we allemaal en dat is tot nu toe goed bevallen.

De band speelt met veel dynamiek een mix van relaxte bluesy songs en wat steviger uptempo covers. Juist deze afwissing maakt onze optredens gevarieerd en leuk om naar te luisteren en op te dansen. De bandleden komen uit Lichtenvoorde, Eibergen, Hengelo (gld), Borne en Twello. Wij hebben allemaal flink wat ervaring ingebracht vanuit eerdere bands. En die routine en ervaring is goed te horen.
Onze leeftijden lopen van begin veertig tot begin zestig en leeftijd doet er bij ons niet zo toe. Plezier in het spelen wel. Het is immers onze hobby. We hoeven er niet van te leven, dus broodspelers hoeven niet te reageren.
Zoals gezegd hebben wij een oefenruimte met PA, en
bak koffie en/of een biertje.
We oefenen op dit moment iedere donderdagavond, maar zodra het repertoire weer een beetje staat, is om de andere week oefenen de gedachte.

Neem contact met mij op en kom gewoon lekker een keer op basis van een paar nummers meedoen op een avond.

Meer Bassisten Gezocht in Geesteren (Gld):