Metalcore band zoekt enthousiaste bassist (Arnhem)

Metalcore band zoekt enthousiaste bassist

In Bassist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker JustusBAMF op 26-02-2024, 119 keer bekeken.

Wij zijn Ameliorate, een metalcore band op zoek naar onze eigen unieke stijl.

Op het moment bestaan wij uit een gitarist/songwriter (27 jaar), drummer (29 jaar,) en vocalist (29 jaar). Alle drie zijn we erg enthousiast om eigen muziek te maken, waardoor we ook al een grote hoeveelheid aan demos hebben staan die we graag in de toekomst willen gaan opnemen en produceren.

Daarom zijn we ook op zoek naar een semi-ervaren bassist, die graag met ons door wil groeien in dit traject. Iemand die samen mee wilt denken in het schrijfproces en waar we natuurlijk samen mee kunnen spelen in de repetitieruimte (en in de toekomst op het podium natuurlijk).

We spelen (eens per week/twee weken) samen in een repetitieruimte in Arnhem, en in onze vrije tijd zijn we actief bezig met het schrijven van ons eigen materiaal.

Grote inspiratiebronnen voor ons zijn: Silent Planet, Currents, Thornhill, August Burns Red, Architects, en nog veel meer...

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur me een berichtje! Ik kan ook wat van onze demos laten horen, zodat je een beter beeld kan krijgen van wat voor muziek we maken.

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar