Pak je Basgitaar, join The Copy-Rats en rock mee in Friesland! (Sneek)

Pak je Basgitaar, join The Copy-Rats en rock mee in Friesland!

In Bassist Gezocht in Sneek (Friesland). Geplaatst door gebruiker daan83 op 09-09-2022, 191 keer bekeken.

Ben jij een getalenteerde bassist op zoek naar een geweldige band om mee te spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! The Copy-Rats, een energieke trash/heavy metal coverband, is op zoek naar een nieuwe aanwinst voor onze muzikale familie.

Ons huidige team bestaat uit drie ervaren en gepassioneerde muzikanten in de leeftijd van 39 tot 40 jaar. We spelen covers van legendarische bands zoals Iron Maiden, Testament, Exodus, Twisted Sister en nog veel meer. Met onze strakke arrangementen en energieke optredens willen het publiek keer op keer gaan imponeren.

Wij hechten niet alleen waarde aan muzikaliteit, maar ook aan gezelligheid en een goede sfeer binnen de band. We repeteren in de buurt van Workum, Sneek en Heerenveen, dus het zou geweldig zijn als je uit deze regio komt.

Ben jij klaar om je talent te laten horen en je passie voor muziek te delen? Neem dan snel contact met ons op en laat iets van je horen! Wie weet sta jij binnenkort samen met ons op het podium en rocken we samen de Friese muziekscene.

Lieuwe, Jeff en Daan
The Copy-Rats