Zanger(es) Gezocht Zwolle

Zanger(es) Gezocht Zwolle

11 Advertenties Gevonden

Dag, Voor onze band zoeken wij een relatief ervaren zanger. We spelen rock/blues en willen zo snel mogelijk het podium op. 1 keer in de 2 weken repeteren we in zwolle in een goed uitgeruste oefenruimte. We zijn een energieke... Lees meer »

Categorie: Zanger(es) Gezocht Zwolle (Overijssel). Geplaatst door: Samnoev op 24-01-2023, 90 keer bekeken.

Ex-leden van de Zwolse coverbands Swunk en Cool Served zoeken een ervaren zanger ! Onze band speelt vooral niet het geijkte repertoire van een standaard top 40 band maar zet een mengeling neer van bekende en minder bekende... Lees meer »

Categorie: Zanger(es) Gezocht Zwolle (Overijssel). Geplaatst door: cantina7 op 06-11-2022, 130 keer bekeken.

De Leonard Cohen Revivalband brengt een avondvullend programma dat we uitvoeren in kleine zalen en schouwburgen. We brengen nummers ten gehore zoals ze zijn uitgevoerd en gearrangeerd in het Leonard Cohen live concert in... Lees meer »

Categorie: Zanger(es) Gezocht Zwolle (Overijssel). Geplaatst door: LeonardCohen op 15-10-2022, 87 keer bekeken.

Zanger(es), toetsenist(e) en gitarist(e) gezocht voor nieuw op te starten classic rock-coverband. Wij, gitarist drummer en bassist, hebben veel zin om samen een classic rock-coverband te starten en om jaren 70 tot 90... Lees meer »

Categorie: Zanger(es) Gezocht Zwolle (Overijssel). Geplaatst door: jansuh op 13-10-2022, 128 keer bekeken.

Hey! Wij zijn een indie-rock band uit zwolle met eigen muziek. We willen graag kijken hoe ver we het kunnen stoppen als band. Momenteel zijn we druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers en willen deze binnenkort ook... Lees meer »

Categorie: Zanger(es) Gezocht Zwolle (Overijssel). Geplaatst door: JP038 op 15-05-2022, 85 keer bekeken.