Zwolse Hard-Rock band zoekt zanger(es)! (Zwolle)

Zwolse Hard-Rock band zoekt zanger(es)!

In Zanger / Zangeres Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker marcblaak op 30-03-2024, 50 keer bekeken.

Beste muzikanten,
Sinds 2019 maken wij onder de naam Graphic Sun stevige maar melodische gitaarmuziek geïnspireerd door onder andere Black Stone Cherry, Metallica, System of a Down en Royal Blood. Onze zangeres is helaas gedwongen te stoppen, dus zoeken wij een vervangend zanger of zangeres.

In 2022 brachten we ons eerste album uit, First Element. Dit album is te beluisteren op Spotify (https://open.spotify.com/artist/0yis8tl3uIJ4mdwV6sqym4?si=trWap-M5SjWzHdXTGuyXOQ) en geeft een goed beeld van de muziek waar wij wekelijks aan werken vanuit Strik Beats in Zwolle. We zijn een groep van vier enthousiaste gasten die de liefde voor stevige muziek delen. Humor is voor ons heel belangrijk! We zijn eigenlijk gewoon een vriendengroep die graag hobbymatig muziek maakt.

We staan open voor zowel een zanger als zangeres, en we zoeken iemand die met pit kan zingen. Een schreeuw of grunt tussendoor vinden wij alleen maar gaaf. De muziek kan wat ons betreft nog wel een tandje steviger, dus niets is in beton gegoten op het moment. Ben jij die zanger of zangeres die wij zoeken? Reageer dan en kom gerust een keer met ons meerepeteren!

Live in Hedon Zwolle