Zangers en Zangeressen Gezocht in Enschede

7 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Enschede"

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een industrial metal band te beginnen. We zoeken een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Anique op 10-06-2024, 40 keer bekeken.

Wij zijn een duitse band en repeteren elke woensdag in Vreden. Onze bezetting is Bas/zang backing- Keyboards/ zang lead en backing- Keyboards/gitaar/zang lead- Gitaar- Drums Onze repertoire bestaat voornamelijk uit nummers van Toto, Little River Band, Eagles Christopher Cross e.d. We zijn allemaal... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Toetsen Jantje op 31-03-2024, 158 keer bekeken.

Ik zit met een probleem die ik niet alleen op kan lossen, produceren gaat me goed af maar zingen niet. De beats die ik maak zijn een mix tussen Pop, Industriële techno, Rap en Hardstyle. Ik zoek iemand met een unieke en hoge stem, denk bijvoorbeeld aan de zangeressen van Aqua en Toy Box. Ik woon... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker boribori op 30-11-2023, 165 keer bekeken.

Vocalgroup Dvoice bestaat nu net een jaar en bestaat uit een 9 enthousiaste en gedreven zangers, met een passie voor muziek. Wij verkennen, onder leiding van Diet Gerritsen, de mogelijkheden binnen harmonie, klank, en interpretatie, en maken zo meerstemmig vocale muziek toegankelijk voor een breder... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Henri053 op 25-05-2023, 237 keer bekeken.

Ingespeelde band van 2 gitaristen, drummer en bassist zijn op zoek naar een zanger (M/V/X). Daarbij ligt de nadruk op 90’s-00’s rock-covers (gitaar rock): Foo Fighters, QOTSA, Weezer, Nirvana, Soundgarden, Skunk Anansie, Muse, etc. Wij beschikken over een eigen studio en repeteren 1x per... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Sander452 op 14-02-2023, 392 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Zanger / Zangeres Gezocht Enschede"