Gitarist Gezocht / Gitarist Zoekt Band

Gitarist Gezocht / Gitarist Zoekt Band

1059 Advertenties Gevonden
Selecteer het soort advertentie:
Gitarist Gezocht (582), Gitarist Zoekt Band (477)

Mijn naam is Ster (man, 31) en ik ben een gevorderde gitarist op zoek naar een band. Ik ben in veel verschillende stijlen geinteresseerd - van Hip-Hop en R&B tot punk rock. Mijn favoriete artiesten zijn Tupac, Amy Winehouse,... Lees meer »

Categorie: Gitarist Zoekt Band Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door: Gitarist34 op 31-01-2023, 14 keer bekeken.

Voor onze band L’appel du vide zoeken wij een gitarist(e) Op dit moment bestaat onze band uit 5 leden. (Gitaar,Bas,drum,viool,klarinet) Wij spelen eigen nummers pop/folk We oefenen op maandagavond in de popcentrale in... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door: Warja op 30-01-2023, 75 keer bekeken.

Unit 79 zoekt een lead gitarist. Wij zijn vijftigers, 2 x zangeressen, slaggitaar/zanger, bassist, drummer en toetsenist. We spelen top 40 bekende hits , gewoon een gezellig feestband. Het niveau is gevorderd met buhne... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door: paulusdeboskabouter op 30-01-2023, 52 keer bekeken.

Voor een klein en gezellig Ensemble wordt een 2e gitarist gezocht. Het maakt niet uit of je meer solo of begeleiding of elektrisch/klassiek wilt spelen. Beide is passend! Repetities zijn op maandagavond in Schaijk (tussen... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Schaijk (Noord-Brabant). Geplaatst door: musica.landerd op 30-01-2023, 69 keer bekeken.

In oprichting Prog. (stevige) Rockband Timeless Sin uit Enschede is opzoek naar jou (m/v 18+). Ben je een gitarist of toetsenist en zie je het zitten om samen met ons een EP op te nemen en daar een show omheen te bouwen voor... Lees meer »

Categorie: Gitarist Gezocht Enschede (Overijssel). Geplaatst door: Drummer1997 op 30-01-2023, 42 keer bekeken.