Drummer Zoekt Band Amsterdam

Drummer Zoekt Band Amsterdam

9 Advertenties Gevonden

Hoi, ik ben Esther, 34 en zoek een toffe en creatieve groep om beats voor te regelen. Een proefje van muziek dat ik gaaf vind (Louis Cole, park your car on my face): https://www.youtube.com/watch?v=s0yTilal3_c Mijn stijl van... Lees meer »

Categorie: Drummer Zoekt Band Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: EstherZuidgeest op 28-12-2022, 111 keer bekeken.

Naast m'n blues & roots band Mo' Roots zoek ik een tweede band voor het spelen van lekkere elektrische blues. Ik ben een zeer ervaren strakke drummer en heb ik o.a. gespeeld in bluesband Tons of Blues en bluesrockband... Lees meer »

Categorie: Drummer Zoekt Band Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: Roon van Santen op 22-11-2022, 268 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Joris en ik zoek naar een leuke, gekke en originele band. Laatste 10/15 jaar speelde ik in een heel grappig bandje, vooral in het alternatieve circuit. Ik heb veel ervaring op podia te spelen. Ik houd het graag... Lees meer »

Categorie: Drummer Zoekt Band Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: Joris Martens op 28-10-2022, 156 keer bekeken.

Hi, ik ben 18 jaar en zoek een funk, rock of Indie band om 1 of 2 keer in de twee weken of vaker te spelen. Het liefst bands die eigen nummers schrijven. Ik heb 5 jaar drum ervaring en 3 jaar band ervaring. Ik wil ook graag... Lees meer »

Categorie: Drummer Zoekt Band Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: Daan van Els op 06-09-2022, 164 keer bekeken.

Op zoek naar mensen die graag willen jammen, ongeacht welk genre Op soundcloud kun je horen hoe ik... Lees meer »

Categorie: Drummer Zoekt Band Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: MatthijsGreven op 05-02-2022, 371 keer bekeken.