Vocalist zoekt hardcore/deathcore band (Utrecht)

Vocalist zoekt hardcore/deathcore band

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Niño Turba op 08-07-2024, 49 keer bekeken.

Mijn naam is Niño, ben 24 en speel al een tijd gitaar, drums en ik doe vocals.
Ik ben op zoek naar gedreven en professioneel ingestelde muzikanten die samen een band willen starten in het genre hardcore/deathcore.
Mijn doel is om samen muziek te maken waarin alle emoties geuit kunnen worden, een verhaal verteld kan worden en waar mensen op los kunnen beuken. Ik hou van heftige muziek waar veel groove in zit.
Ik wil exclusief eigen muziek spelen en op een doelgerichte manier werken naar optredens. Uiteraard is op langer termijn ook het doel om muziek op te nemen en uit te brengen.
Ik heb zelf veel ervaring met het schrijven van muziek en ook heb ik vaak opgetreden. Daarom ben ik op zoek naar mensen die zelf ook al wat ervaring hebben.

Over mij:
Ik heb gestudeerd aan de Metal Factory en ben afgestudeerd gitarist. Tijdens mijn studie ben ik ook vocals gaan doen en dat wil ik nu verder oppakken.
Ik hou van veel verschillende soorten muziek maar voornamelijk van metal. De bands die ik wil gebruiken als inspiratiebron zijn bijvoorbeeld Thy Art Is Murder, Suicide Silence, Paleface, Distant, Whitechapel.

Ik ben gevestigd in Utrecht en ik wil het liefst om de week repeteren in omgeving Utrecht (bijvoorbeeld DB's). Ik streef naar efficiënte repetities waar plezier bovenaan staat maar waar niet onnodig geprutst of tijd verspilt wordt.
Stuur mij een berichtje als je geïnteresseerd bent om samen te werken!

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar