Zangeres opzoek naar band (Houten)

Zangeres opzoek naar band

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Houten (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Juliarenes op 10-11-2023, 65 keer bekeken.

Hey, ik ben Julia (18 jaar). Ik maak al een tijdje muziek. Ik speel gitaar, piano en ik zing. Ik ben ook singer-songwriter, dus ik schrijf ook zelf muziek. Ik zou graag mijn passie voor muziek willen delen met anderen en daarom ben ik opzoek naar een bandje in (omgeving) Utrecht. Het lijkt me leuk om met die band af en toe op te treden en om zelf muziek te maken, maar ik sta er ook voor open om covers te doen.

Ik heb een best brede muziek smaak. Ik hou met name van rock, de blues, pop of singer songwriter muziek. Artiesten die ik goed vind zijn the rolling stones, the red hot chilli peppers, radiohead, john mayer, queen en harry styles (en nog veel meer eigenlijk:)). Als ik zelf muziek maak is dit altijd gewoon singer songwriter of pop, maar ik sta er voor open om andere stijlen proberen.

Ik heb nog geen ervaring met in een band spelen of met optreden (behalve een aantal optredens voor school). Qua instrumenten speel ik zo'n 3/4 jaar piano en gitaar en zang doe ik zo'n 2/3 jaar.

Als je interesse hebt stuur dan even een berichtje of mail even naar renesjulia@gmail.com

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

Meer Zangers en Zangeressen Zoeken een Band in Houten:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!