Zanger wil samen muziek maken ! (Zwolle)

Zanger wil samen muziek maken !

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Tweaker op 24-07-2023, 330 keer bekeken.

Hallo mensen, op een onverwachte manier ben ik via theatersport met zang in aanraking gekomen en ik vind het nog leuk om te doen ook! :-) En eigenlijk is die zang iets waar ik mee verder wil. Ik zit nu een half jaar op zangles. In de basis ben ik tenor, maar mijn bereik blijkt veel groter te zijn met ca 4 octaven. Met de zanglessen leer ik om die hogere delen goed te gebruiken. Maar zangles is maar les, en ik mis de dynamiek om samen met mensen te spelen.

Voor mij is het allemaal nog erg zoeken wat me ligt, maar ik zoek het wel in de pop en/of wat alternatieve (indie?) hoek. Voorkeur Engels maar Nederlands is ook leuk om te doen. Om wat te noemen: Tom Odell - Another Love ; Elvis Presley - Unchained Melody ; Simon & Garfunkel - Sound of silence (ik hoop die nog op het level van de Disturbed cover te krijgen) ; Nu bezig met Kaleo - Way Down We Go mezelf eigen te maken.

Verder ben ik gek van EDM, dus misschien is in die hoek ook wat te doen.

Ik heb verder geen speciale ruimte of wat dan ook. Dit is echt een eerste proef om eens te zien of ik op deze manier mensen bij elkaar kan brengen om leuke dingen te doen.

Verder voor de verdere beeldvorming, ik ben zelf een man van 46 jaar...