Oproep muzikanten omgeving Randstad (Amsterdam)

Oproep muzikanten omgeving Randstad

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker jasperdenhond op 19-06-2023, 224 keer bekeken.

Oproep muzikanten omgeving Randstad (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht) en rondom (Tilburg etc.)
Bandleden gezocht voor genre overstijgende pop/disco/rock muziek in de breedste zin. Het zal een nieuwe band worden die eigen muziek zal schrijven. Belangrijk is dat alle bandleden deel uitmaken van het creatieve proces. Het gaat om een slaggitarist, drummer, basgitarist en toetsenist. Jiri Taihuttu zal de frontman zijn (zang en gitaar). Jiri, bekend van Jiri11 en ANBU, staat bekend als een muzikaal veelzijdige artiest. De van oorsprong flamencogitarist (hij maakte deel uit van de jong-talentenklas van het Conservatorium van Amsterdam) maakte reeds furore als rapper. Met de groep ANBU én solo speelde hij al zowat alle grote festivals in Nederland plat en werkte hij samen met Ronnie Flex, Jonna Fraser en veel meer. Het eerste project staat al in de pijpleidingen en er zijn contacten met serieuze partners. Ook zal de band aankomend jaar op Pinkpop staan.
We zoeken musici die zelf nog geen band hebben, zodat de mogelijkheid er is om echt samen iets op te bouwen. We zoeken vooral jonge mensen tussen de 20 en 28 jaar, zowel mannen als vrouwen.
Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur je YouTube video’s naar info@karamusic.nl waarin je: iets vertelt over jezelf en je ervaringen in het componeren en spelen. Twee contrasterende nummers speelt, bij voorkeur die je zelf hebt gecomponeerd. Bij deze nummers zoeken we vooral naar creativiteit in het spel en de compositie. (Zorg ervoor dat de YouTube video‘s op publiek staan).
Nadat je dit hebt gedaan zal je bericht worden om eventueel auditie te komen doen op een nader te bepalen datum/locatie.
Deadline voor aanmelden 1 juli.

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar