Singer/Pianist for Amateur Band (Alkmaar)

Singer/Pianist for Amateur Band

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Alkmaar (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Niekkl op 10-04-2023, 261 keer bekeken.


Schrijf een advertentie: ik ben een zanger en pianist die graag in een amateurband wil zingen. 26 jaar, brede muzieksmaak. Meer een soft voice, tenor met een grote range, zowel laag als hoog met krachtige belts en een ontwikkelde head voice.

Ik heb veel kennis van muziekgeschiedenis. Ik heb beperkte optreedervaring, maar ik hou er wel van.

Ben je op zoek naar een getalenteerde zanger en pianist om je amateurband compleet te maken? Zoek niet verder! Ik ben een 26-jarige zanger en pianist met een brede muzieksmaak en een passie voor optreden.

Met mijn zachte stem en tenor-bereik kan ik zowel lage als hoge noten met krachtige belts en een ontwikkelde head voice zingen. Bovendien heb ik een uitgebreide kennis van muziekgeschiedenis, wat me in staat stelt om verschillende stijlen te spelen en mee te denken over nummerkeuzes.

Hoewel mijn optreedervaring beperkt is, ben ik gepassioneerd over het delen van mijn muziek met een publiek en zou ik graag deel uitmaken van een amateurband. Als je op zoek bent naar een getalenteerde en veelzijdige zanger en pianist, neem dan contact met me op en laten we samen muziek maken!

Also available in fluent English

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar