Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band? (Eindhoven/Den Bosch)

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Eindhoven/Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker jeske op 11-02-2024, 79 keer bekeken.

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen.

Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed voice zingen, ik zou graag ook hier en daar een scream toevoegen, maar die techniek heb ik helaas nog niet onder de knie. Overigens ben ik ook beginnend violiste, dus wellicht dat ik daarmee ook nog wat toe kan voegen :)

Qua stijl denk ik in de richting van Silverstein, Electric callboy, en/of Imminence. Mijn insteek is vooral fun en coole muziek maken, dus qua stijl niet al te zwaar (hard mag wel ;) ) en ambities hoeven niet heel hoog te liggen. Mochten we een keer een podiumpje willen pakken ben ik daar natuurlijk ook niet vies van :)

Verder woon ik in Best en ben ik 31 jaar.

Ik hoor het graag als jullie een keer kennis willen maken om te zien of een samenwerking aan zou sluiten. Ik sta zowel open om een bestaande band aan te vullen, of me bij een nieuw op te starten band te voegen.