Zangeres zoekt band en optredens (Eindhoven)

Zangeres zoekt band en optredens

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker biebske op 29-04-2024, 80 keer bekeken.

Hey muziekmaatjes!

Ik ben een mezzo-sopraan met een enorme passie voor optreden. Ik heb al in verschillende bands gezongen, maar ben nu op zoek naar een groep die echt vaak speelt - minstens 30 tot 50 keer per jaar.

Mijn stem heeft een groot bereik en ik ben klaar om het podium te veroveren met een band die net zo gedreven is als ik. Ik ben geinspireerd door geweldige artiesten zoals Beyonce, Tina Turner, Kelly Clarkson, en Pink, maar ik draai mijn hand ook niet om voor een set in de stijl van AC/DC, Bon Jovi of Bruno Mars.

Ik woon in de omgeving van Eindhoven, maar reizen is voor mij geen probleem. Ik ben echter niet geinteresseerd in doelloos repeteren - laten we onze tijd op de repetitie gebruiken om te knallen en ons klaar te stomen voor het podium!

Dus, als jullie op zoek zijn naar een veelzijdige zangeres die moeiteloos tussen verschillende genres schakelt, laten we dan eens kletsen en kijken of we een geweldige match zijn!

Rock on.

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar