Zangeres zoekt band/muziekmaatjes (Nijmegen)

Zangeres zoekt band/muziekmaatjes

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Dominique op 01-08-2023, 624 keer bekeken.

Hoi hoi,

ik ben Dominique, 34 jaar oud (vrouw) en woon in Grave (buurt van Nijmegen).

Ik zing al sinds mijn 12e en heb in de afgelopen jaren in verschillende bands gespeelt/verschillende loze optredens gehad (bijvoorbeeld op feestjes, bruiloften). Ik speel zelf gitaar, maar dat heb ik vooral geleerd zodat ik mezelf kan begeleiden.
Heb vooral covers gespeeld, maar schrijf ook eigen liedjes.

Ik houd van rock, indie, singer-songwriter, en folk. Dit zijn een beetje mijn all-time-favorites: Cash, Dylan, Marling, The Shins, KT Tunstall, Boy, Feist, Cat Power, Pixies, Kat Frankie, Beirut, Radiohead, Florence + the Machine, Edward Sharpe & the Magnetic Zero's, Daughter, Editors, Levon Helm, the Band.

Ik kom uit Duitsland en heb sinds ik in Nederland woon (inmiddels 12 jaar), geen standaard bandje meer of mensen met wie ik samen muziek kan maken, vandaar deze advertentie ;). Ik heb niet concrete verwachtingen (of het nu een band is of maar 1 persoon zijn die het leuk vind om samen te jammen).

Ik heb een auto, vind het prima of ergens naar toe te komen en ook eigen gitaar (akoestisch en elektrisch), amp voor gitaar en gezang (+microfoon).

In de link vind je een heel recente repetitie (dat is beetje meer blues).

Groetjes!

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Wide river to cross