Zangeres zoekt muzikanten (Lelystad)

Zangeres zoekt muzikanten

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Lelystad (Flevoland). Geplaatst door gebruiker PetyulaV op 02-05-2023, 256 keer bekeken.

Hoi, mijn naam is Petyula van Velzen, ik ben 24 jaar en woon in Lelystad. Ik heb al lang een passie voor muziek, en ruim een jaar geleden schreef ik mijn eerste nummer. De tekst alleen dan. Al snel volgden er meer, en inmiddels zijn het er genoeg om een album mee te vullen. Hier zou ik dan ook heel graag werk van maken! De teksten die ik schrijf zijn persoonlijk, rauw en in sommige gevallen ook met een spiritueel randje.
Qua muziek word ik vooral geïnspireerd door Paramore en Aurora, maar ook hardere dingen zoals Seether en Linkin Park etc. Qua stijl dus in de richting van indie, poppunk, punkrock enzo. Maar bind me er niet aan vast.
Ik ben op zoek naar mensen die mijn passie met me willen delen en serieus maar ook vol enthousiasme aan de slag willen. Zelf speel ik geen instrumenten, behalve dan mijn stem. Ik zoek dus naar gitaristen, drummers, bassisten, pianisten en ga zo maar door. Heb je dit alles gelezen en lijkt het je wat? Laat maar weten! Ook als je iets van mij wilt zien/horen, of iets van jezelf wilt laten zien/horen.

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

Meer Zangers en Zangeressen Zoeken een Band in Lelystad: