Word de nieuwe stem van Blues Treat! (Amersfoort)

Word de nieuwe stem van Blues Treat!

In Zanger / Zangeres Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker PaoloDialpho op 30-01-2024, 101 keer bekeken.

Word de nieuwe stem van Blues Treat!

Ben jij een zangeres/zanger met een passie voor de blues? Krijg jij als frontvrouw/frontman van deze doorgewinterde bluesband het publiek in beweging? Dan is dit jouw kans om te schitteren als de stem van Blues Treat!

Waarom kiezen voor ons:
1. Passie en ervaring: Onze bandleden hebben jarenlange ervaring in de muziekindustrie en hebben opgetreden op diverse podia en festivals. In 2016 deden we mee aan de Dutch Blues Challenge en behaalden direct de finale!
2. Samenwerking: We geloven in de kracht van samenwerking en de chemie die ontstaat wanneer muzikanten samenkomen om iets bijzonders te creëren. Jouw stem zal een integraal onderdeel worden van ons geluid.
3. Groei en uitdaging: Blues Treat is geen gewone bluesband. We streven ernaar om voortdurend te groeien en onszelf uit te dagen. Als onderdeel van onze band zul je de kans krijgen om nieuwe blues-stijlen te verkennen en je grenzen te verleggen.
4. Breed repertoire: Soms traditioneel vuige Chicago-achtige blues, maar vaak ook up-tempo rock- en soul-getinte nummers. Denk aan The Hoax, Beth Hart, Koko Taylor, Bettye Lavette, The Fabulous Thunderbirds, Susan Tedeschi, The Red Devils en Danielle Nicole (volledige speellijst op aanvraag).
Wij hechten waarde aan de veelzijdigheid van ons repertoire en staan altijd open voor nieuwe invloeden en ideeën.

Wat we zoeken: we zijn op zoek naar een getalenteerde zangeres/zanger die onze passie voor blues deelt en de bandperformance naar nieuwe hoogten kan tillen. Naast jouw vocale kwaliteiten ben je ook in staat om het publiek te betoveren met jouw podiumpresentatie. Ervaring met bluesmuziek is een groot pluspunt, maar als je de blues in je ziel voelt, moedigen we je zeker aan om te reageren!

Optredens vinden plaats door het hele land (festivals en kroegen).
Repetities eens per twee weken in Amersfoort.

Reacties graag naar bluestreat@gmail.com met jouw verhaal, contactgegevens en (links naar) beeld- en geluidsmateriaal van jouw eer