Nieuwe muziekgroep! (Amsterdam/ Amstelveen/ Uithoorn)

Nieuwe muziekgroep!

In Zanger / Zangeres Gezocht in Amsterdam/ Amstelveen/ Uithoorn (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Evita.Vieta op 12-03-2023, 200 keer bekeken.

Hou je van muziek maken? En wil je (misschien al jaren) de sprong wagen? Jij, een eigen muziek carrière? Meld je dan aan!
We bekijken alle aanmeldingen.
Het plan is om een muziekgroep te beginnen. Mocht er zoveel vraag naar zijn, gaan we kijken hoe wij meerdere muziekgroepen kunnen realiseren, van verschillende leeftijden en verschillende genres.

Na alle aanmeldingen te hebben bekeken, gaan we audities inplannen.
(Op dit moment hebben we een locatie in Uithoorn, maar mocht er vraag naar zijn kunnen we ook naar Utrecht uitwijken.)
Na de auditieronde volgt een sollicitatie en horen we graag jouw ideeën.
Daarna maken we groepen (deze mensen moeten natuurlijk kunnen samenwerken, anders doen we het niet) en definitieve keuzes. Dan gaan we nog een keer om tafel voor de laatste afspraken en een eventueel contract.
​
Ons doel: Leuke muziekgroep(en) ontwikkelen en mooie producten en ervaringen neerzetten.

Er liggen verschillende ideeën op de plank, van en voor verschillende leeftijden. Welk idee en hoe we dit gaan uitwerken, zal mede worden bepaald door de groepsleden zelf.
Dus, jullie bepalen over welke muziekstijl. Of jullie liever covers of eigen nummers spelen. Hoe professioneel jullie het willen aanpakken. Hoe de optredens eruit zien.

Je mag je als groep aanmelden, maar wij gaan uit van individuele aanmeldingen waaruit wij een groep kunnen samenstellen.

Leeftijden: 10 t/m 70 jaar.
Ben je onder de 18 jaar:
Super leuk dat je wilt meedoen en als je boven de 10 jaar bent mag dat!
Wel heb je toestemming nodig van jouw ouders/ verzorgers.
Voor de ouders/ verzorgers: wij doen niets zonder jullie toestemming. Alles gaat eerst langs jullie.
Uiteraard doen we dit uit voorzorg, voor duidelijkheid en voor de veiligheid van het kind. De keerzijde is dat er tijd van u wordt verwacht. Van praktische zaken, zoals vervoer, tot formele zaken, zoals een contract lezen, komen allemaal op uw bordje.

Meld je aan op onze website en hopelijk tot snel!