4KIX zoekt zanger(es) (Roosendaal)

4KIX zoekt zanger(es)

In Zanger / Zangeres Gezocht in Roosendaal (Brabant). Geplaatst door gebruiker timenanouk@outlook.com op 17-03-2024, 57 keer bekeken.

Beste muzikanten,
4KIX zoekt een zanger(es) en als je na het lezen van deze advertentie geïnteresseerd bent dan kun je ons bereiken op: info.4kix@gmail.com. De naam 4KIX betekent: “voor de lol”, en dat vat simpel samen waarom wij als een band muziek maken. Maar natuurlijk willen we ook dat onze muziek door zo veel mogelijk mensen gehoord wordt, of dit nu optredens is of muziek online zetten.
Wij schrijven onze eigen nummers met af en toe een cover voor de lol. Onze muziek stijl valt ergens tussen rock en pop, met vleugjes van verschillende stijlen. Waardoor het moeilijk is om onze muziek onder een genre te beschrijven. Drie nummers die ons repertoire best goed samenvatten kun je vinden op onze Soundcloud: https://soundcloud.com/4kix. Op dit moment bestaan wij uit een drummer, rhythm guitar, toetsenist en part-time vocalist.
Wij repeteren om de week, in het weekend (Zaterdag) voor vaak 6 uur, met pauzes natuurlijk in eigen repetitieruimte in Roosendaal. We zoeken muzikanten van rond de 25-35 jaar,
Vocalist:
Wij zoeken iemand die onze eigen nummers wil leren en samen met ons nieuwe nummers wil schrijven. Daarom zoeken we ook iemand die mee kan helpen in het schrijven van teksten en zanglijnen. Als je ook een instrument speelt dan is dat meer dan welkom.

Heeft deze advertenties je aandacht getrokken, stuur dan alsjeblieft een e-mailtje.
We kijken uit naar jullie reacties,
Tim, Yannick, en Maarten van 4KIX

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar