Zangers en Zangeressen Gezocht in Nederweert

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Nederweert"

Joow, wij zijn de band Numb, we spelen vooral Nirvana en Green Day, maar vinden andere Rockbands natuurlijk ook heel gaaf. Tot nu toe zitten er alleen een gitarist en drummer in, we zijn allebei 14 en zoeken voor een bassist/zangeres tussen de 12 en 16 en die in Weert en dorpjes eromheen woont. We spelen nu vooral veel covers maar proberen steeds meer eigen nummers te maken. Lijkt het jou leuk om met ons te repeteren/ optreden? stuur me ff een... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Nederweert (Limburg). Geplaatst door gebruiker Sjuul op 17-05-2024, 43 keer bekeken.

Millroad is een classic-/countryrock band uit de regio (Neder)Weert (Limburg), opgericht in 2018 Met veel passie en enthousiasme brengen wij nummers van Eagles, Allman Brothers, Outlaws en Doobie Brothers, maar ook Thin Lizzy, CCR, Robert Palmer en Golden Earring. Helaas heeft onze Cees aangegeven dat hij wat rustiger aan wil gaan doen en heeft dus besloten om Millroad in april 2023, na 5 jaar te gaan verlaten. Daarom zijn wij op zoek naar een vakvolwassen zanger die deze rol (naast Peter) op... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Nederweert (Limburg). Geplaatst door gebruiker peveproject op 04-06-2023, 169 keer bekeken.