Zangers en Zangeressen Gezocht in Nederweert

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Nederweert"

Millroad is een classic-/countryrock band uit de regio (Neder)Weert (Limburg), opgericht in 2018 Met veel passie en enthousiasme brengen wij nummers van Eagles, Allman Brothers, Outlaws en Doobie Brothers, maar ook Thin Lizzy, CCR, Robert Palmer en Golden Earring. Helaas heeft onze Cees aangegeven dat hij wat rustiger aan wil gaan doen en heeft dus besloten om Millroad in april 2023, na 5 jaar te gaan verlaten. Daarom zijn wij op zoek naar een vakvolwassen zanger die deze rol (naast Peter) op... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Nederweert (Limburg). Geplaatst door gebruiker peveproject op 04-06-2023, 108 keer bekeken.

Ahoi mannen! Zing je graag? Hou je van gezelligheid? Kom eens naar de repetitie van shantykoor Aan Paol 60 uit Nederweert. Elke dinsdagavond van acht tot tien in zaal Centraal, bij Wups pub in Nederweert, tegenover de kerk. Loop vrijblijvend binnen en kijk en luister of het je bevalt. Wij zijn met 35 man, en kunnen vooral bassen en baritons gebruiken. Als je gitaar speelt is dat helemaal... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Nederweert (Limburg). Geplaatst door gebruiker inimeany op 23-04-2022, 70 keer bekeken.

Meer "Zangers en Zangeressen Gezocht" regio Limburg

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!