Zangers en Zangeressen Gezocht in Heerlen

5 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Heerlen"

Hallo, het lijkt me leuk om een P!nk tribute band te beginnen. Als eerst zoek ik een zangeres om samen de nummers uit te zoeken en te bekijken hoe we alles gaan aanpakken met zang en gitaar (dat kost het meeste tijd). Ik speel gitaar, kan 2e stem zingen en woon in Heerlen. Als we alles klaar... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker weezeric op 09-01-2024, 53 keer bekeken.

Coverband Marigold uit Heerlen zoekt zanger. Lijkt het je wat om met onze frontvrouw te rocken dan zoek we jou! We spelen covers van jaren 70 tot heden en repeteren eenmaal per week (streven) op vrijdagavond. We zijn semi-professional maar plezier en humor is ook belangrijk. Leeftijd 30-55... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker graat.bouwens@ziggo.nl op 07-11-2023, 91 keer bekeken.

Zanger/Es(frontman/vrouw en muzikanten gezocht voor nieuw groot Limburgs Queen Tribute Wie gaat er achter (en voor) mij staan? (bas/gitarist 52) Goede amateurs/fans die echt kunnen spelen en zingen (thuis repeteren en puntjes op i in repetitieruimte, 2 x per maand). Muziek uit hun hele oeuvre Gr M... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker andi zomers op 26-11-2022, 142 keer bekeken.

Soul jazzy pop band in oprichting. Op serieuze basis een echt team worden en de puurheid van de muziek waarderen. Een zangeres gezocht met affiniteit voor deze richting. Drummer en gitarist reeds aanwezig met veel ervaring. Eigen muziek, we kunnen wat covers spelen om erin te vliegen. We zullen... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Heerlen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Micha Herben op 18-08-2022, 148 keer bekeken.