Zangeres gezocht voor ambitieuze Americanaband (Ermelo)

Zangeres gezocht voor ambitieuze Americanaband

In Zanger / Zangeres Gezocht in Ermelo (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Peter Anthony op 11-01-2024, 82 keer bekeken.

Americana band uit Ermelo zoekt een tweede zangeres, om samen een sterke basis voor onze band neer te zetten. Wij bestaan verder uit een zangeres, een ritmesectie, 2 gitaristen en een banjoist. We spelen Americana, dat staat als een huis met uitstpajes in country, folk, blues, akoestisch etc.. Wat namen als richting: Pistol Annies, Brandi Carlile, Buffalo Rose, Dixie Chicks, Hollie Williams, Common Linnets, Lucinda Williams, Little Big Town, etc.

Wij zoeken een zangeres uit de regio Noordwest Veluwe (Amersfoort-Zwolle-Apeldoorn), die zowel lead als backings kan en wil zingen, bereid is wekelijks te repeteren en gemiddeld maandelijks op te treden. Iemand die gezelligheid en serieus aan de muziek werken, prima vindt samengaan. Iemand die begrijpt waar de nummers over gaan en dat ook kan vertalen in de uitvoering. Iemand die op een podium kan shinen, maar tegelijk ook een teamspeler is.
Ben jij dit, stuur een berichtje. Ken je zo iemand, stuur dan ook een berichtje ????