Spice Girls Tribute Band (Beesd)

Spice Girls Tribute Band

In Zanger / Zangeres Gezocht in Beesd (Gelderland). Geplaatst door gebruiker SpiceGirlsTribute op 23-04-2024, 117 keer bekeken.

Heb jij altijd al de liedjes van de Spice Girls on stage willen zingen? Dan is dit je kans!

Wij zijn Spice Power, een Spice Girls tribute band bestaande uit: Aisha, Margot, Bonita, Eefje en Inge.
Voor komend festivalseizoen zijn wij met spoed op zoek naar een getalenteerde zangeres die de rol van Emma, oftewel Baby Spice wil vertolken.

Wordt jij hier dol enthousiast van? Heb je zang- en danservaring en is de rol van Baby Spice jou op het lijf geschreven?

Reageer dan nu op deze auditie oproep door je ervaring, een geluidsopname van een Spice Girls lied naar keuze en foto- en videomateriaal te emailen naar spicegirlsband@gmail.com

Goed om te weten:
Het gaat om een tijdelijke fulltime vervulling van Baby Spice. Daarna heb je de mogelijkheid om een Spice Power teammember in de pool te worden. We oefenen 3x per maans op dinsdagavond in Beesd. Hier zetten we de puntjes op de i qua zang, dans en performance skills.

Heb jij zin om het dak eraf te zingen en de BeNeLux een dosis Spice Power te bezorgen? Reageer dan nu!

En baal je als een stekker, omdat je liever in de jas van één van de andere Spice Girls kruipt? Reageer dan alsnog, want wie weet, ben jij wel die meid met Girl Power die onze pool komt versterken.

Liefs,
Spice Power!