Word de stem van The Copy-Rats en rock mee in Friesland! (Sneek, Heerenveen, Lemmer e.o.)

Word de stem van The Copy-Rats en rock mee in Friesland!

In Zanger / Zangeres Gezocht in Sneek, Heerenveen, Lemmer e.o. (Friesland). Geplaatst door gebruiker daan83 op 09-09-2022, 170 keer bekeken.

Ben jij een getalenteerde zanger die klaar is om de show te stelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! The Copy-Rats, een energieke trash/heavy metal coverband, is op zoek naar een nieuwe leadzanger om onze muziek naar een hoger niveau te tillen.

Ons hechte team bestaat momenteel uit drie enthousiaste muzikanten in de leeftijd van 39 tot 40 jaar. Met covers van bands als Iron Maiden, Testament, Exodus, Twisted Sister en meer, brengen we het publiek straks weer in extase met onze strakke arrangementen en energieke optredens.

Naast onze muzikale prestaties vinden we het ook belangrijk om plezier te hebben en een goede band op te bouwen. We repeteren in de buurt van Workum, Lemmer, Sneek en Heerenveen, dus het zou geweldig zijn als je uit deze regio komt.

Dus, ben jij klaar om je zangtalent te laten horen en de Friese muziekscene te veroveren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! We kijken ernaar uit om jouw stem te horen en samen de podia te rocken als The Copy-Rats!

Lieuwe, Jeff en Daan
The Copy-Rats