Zangers en Zangeressen Gezocht in Drachten

3 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Drachten"

Gitarist zoekt bandleden (slagwerk, bassist, toetsenist/sampler, zanger en/of zangeres) voor een feestband gericht op festivals /feesttenten. Knallen vanaf het podium met een show gevuld met rockcovers en pop covers in een rock jasje De fun en het commitment van het neerzetten van een toffe show zijn de belangrijkste pijlers. steekwoorden: Silent podium, Inear, Click track, Midi track, Midi controll Paar voorbeelden qua nummers/muziek :... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Drachten (Friesland). Geplaatst door gebruiker jkoelman op 30-06-2024, 65 keer bekeken.

Ben jij een zanger(es)/entertainer en op zoek naar een toffe partyband? Wij zijn de nieuw opgerichte band 'Stage Rover' en wellicht zoeken wij jou????! Wij hebben allemaal band-ervaring en er ligt al wat repertoire klaar, wachtend op jouw aanvulling. Wij spelen afwisselende genres en veelal in medley-vorm. We zoeken dus een veelzijdige stem waarmee een breed repertoire kan worden neergezet. Ons doel is wekelijks repeteren en met enige regelmaat optreden. Leeftijd 20 t/m 45 jaar, oefenlocatie:... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Drachten (Friesland). Geplaatst door gebruiker marco1990 op 20-02-2024, 219 keer bekeken.

BASSIST EN ZANGER(ES) GEZOCHT!! Wij als COVERBAND Resurrection bestaan nu bijna 6 jaar, vanaf heden zijn wij opzoek naar een nieuwe bassist en zanger of zangeres. Wij spelen voornamelijk classic rock, jaren 60, 70, 80er jaren maar er is ook nog ruimte voor wat nieuwe dingen. Ons doel is een paar keer per jaar optreden maar vooral veel plezier maken. Wij oefenen 1x per week in onze eigen oefenruimte in Drachten. We hebben de eerste audities gehad met vocalen maar zijn er nog niet geheel over uit... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Drachten (Friesland). Geplaatst door gebruiker Tjjl op 20-01-2023, 469 keer bekeken.