Beginnend project; Tribute Band zoekt bandleden (Almere)

Beginnend project; Tribute Band zoekt bandleden

In Zanger / Zangeres Gezocht in Almere (Flevoland). Geplaatst door gebruiker aidenlennonmonroe op 24-04-2024, 82 keer bekeken.

Zoeken niet alleen mensen uit Almere!! Heel Nederland is welkom.

Hallo, ik ben Aiden, 18 jaar en kan een bepaalde zanger zeer goed na doen.
Ik zing al mijn hele leven, alleen heb nooit echt een mogelijkheid gevonden om dit ook professioneel door te voeren.

Nu ben ik samen met een vriend op een ideetje gekomen, wij starten een tribute band. Alleen, wij hebben totaal geen ervaring met instrumenten.

Wij zoeken echt letterlijk ALLES; drummer, gitarist, bassist, pianist, iemand die mond harmonica kan spelen en zelf iemand die een blaasinstrument speelt, bepaalde nummers hebben dit namelijk nodig. Ook heel erg belangrijk; een powerhouse van een vrouw die super goed kan zingen met een zeer krachtige stem.
De band bestaat onder andere uit vier mannelijke artietsen die vooral te zien op de posters, voor het plaatje zou het leuk zijn om dit zo te kunnen behouden.

Een hint; de band is CULTUREEL (snap je hem) divers. Ik zoek mensen van verschillende etniciteiten, leeftijd speelt ook geen factor, wel 18+.

Wij hebben al een naam, begin van een logo en natuurlijk een droom; meedoen aan The Tribute Battle of the Bands en uiteindelijk lekker gaan optreden voor liefhebbers.

De muziek van deze geheime band is zeer divers, ze staan ook bekend voor hun gebruik van verschillende musicale stormingen in 1. Sommige nummers vragen ruige gitaar, in sommige nummers staat de baseline weer centraal zoals bij; Do you really want to hurt me. Ook heeft de band complexere nummers waar veel samenspel voor nodig is, zoals; Church of the poisened mind en meer. Ken jij deze nummers en ben je een liefhebber van deze groep? Dan zoeken wij jou!

Ben jij geinteresseerd? Stuur mij een mailtje op; tributebandje@gmail.com

Dank u!