Coverband zoekt zanger of zangeres (Oud Beijerland (Zuid Holland))

Coverband zoekt zanger of zangeres

In Zanger / Zangeres Gezocht in Oud Beijerland (Zuid Holland) (Drenthe). Geplaatst door gebruiker PeterSimons op 04-09-2023, 114 keer bekeken.

Twee jaar geleden vierde ik mijn 60e verjaardag en wilde ik een leuk feest organiseren, waarbij ik samen met vrienden muziek kon maken. We hebben toen een gelegenheidsbandje opgericht en gedurende een half jaar regelmatig geoefend. Het avontuur eindigde met een geslaagd feest en een heerlijk optreden. Een jaar na het feest begon het enthousiasme weer op te borrelen, en een maand geleden zijn we opnieuw begonnen met twee oefensessies per maand.

Helaas is de zangeres het komende jaar in het buitenland, dus zijn we op zoek naar een geschikte zanger of zangeres om twee keer per maand samen met ons te oefenen in een studiosetting in Oud Beijerland. Neem gerust een kijkje op de bijgevoegde website link om een idee te krijgen van wat we doen.

Ons doel is om ongeveer 3 keer per jaar op te treden op mooie locaties. Als dit je aanspreekt en je denkt dat jouw stem goed past, zou ik het leuk vinden om van je te horen!

Leeftijdscategorie: 40 tot 50 jaar

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!