Trompettisten Gezocht in Overijssel

2 Advertenties Gevonden in "Trompettist Gezocht in Overijssel"

Hallo, Wij zijn een startende band (gitarist en zangeres) die eigen (Nederlandstalige) muziek gaan maken. Het lijkt ons leuk als we uit kunnen breiden met een toetsenist/organist/fluittist/bassist/percussionnist enz. Kortom, iedereen die mee wil doen, mag een berichtje sturen We willen vooral lol maken en een radiohit maken zodat we financieel onafhankelijk kunnen worden! We zijn zelf erg breed qua muzieksmaak, wij vinden bijna alles mooi. We oefenen om de beurt in Steenwijk en Zwolle. Als we... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Hilversum + 30 minuten (Overijssel). Geplaatst door gebruiker HalfZeven op 06-06-2023, 61 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar ervaren professionele muzikanten om een nieuwe The Mavericks Tribute Band te starten. Ik ben zelf drummer/zanger (53 jaar) met veel internationale ervaring. Ik heb goede contacten met artiestenbureaus en festivalorganisatoren in Duitsland en Nederland. Ik zoek: - Leadzanger - Toetsenist (met zang, 2e of 3e stem) - Accordeonist - Saxofonist - Trompettist Het doel is om zo dicht mogelijk bij het originele geluid van de Mavericks te komen. Het moet niet alleen muzikaal kloppen,... Lees meer »

Trompettist Gezocht in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Josh1969 op 05-05-2022, 115 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!