Toetsenist zoekt nieuwe Rock/pop band (Sint-Oedenrode)

Toetsenist zoekt nieuwe Rock/pop band

In Toetsenist Zoekt Band in Sint-Oedenrode (Brabant). Geplaatst door gebruiker Soundcobra op 26-05-2024, 100 keer bekeken.

Beste band(leden),

Zijn jullie lekker aan het spelen maar denken jullie soms dat je iets mist? Dat zou dan zo maar een toetsenist kunnen zijn. ;-)
Ik ben er een tijdje uit geweest maar het begint weer te kriebelen. Het bekende gevoel dat velen kennen als ze denken te stoppen.
Dus ga ik zelf maar eens op zoek naar die ene gezellige band in de buurt van Den Bosch of Eindhoven (en omstreken) in de hoop een band te vinden die van stevige muziek houdt.
Leeftijd vind ik niet belangrijk (zelf 50+), maar de smaak voor muziek moet natuurlijk wel kloppen.
Waar denk ik dan aan? Van Halen, Whitesnake, Anouk, Queen, Aerosmith, Heart, Bon Jovi, Pink, Skunk, etc.... Om maar een paar te noemen.
En ongetwijfeld vele anderen die ik ook graag speel. Nederlandstalig en feestmuziek, etc. is echter voor mij echt niet bespreekbaar. Ik kan het maar beter meteen melden.
Ik heb een passie voor Hammond (zo nu en dan zeker ook scheurend) en verder natuurlijk alle andere sounds die nodig zijn. Mijn gear is dik in orde en actueel.

Repeteren doe ik graag maar iedere week lukt mij helaas niet. Eens in de twee weken (door de week) vind ik prima.

Mocht je interesse hebben, laat dan zeker een bericht achter. Ik reageer 100% zeker en altijd zo snel mogelijk. Het lijkt me heerlijk weer eens samen te kunnen rocken.

Ik hoor graag van jullie.

Muzikale groet,
Jo

Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder