Toetsenist gezocht (Staphorst)

Toetsenist gezocht

In Toetsenist Gezocht in Staphorst (Overijssel). Geplaatst door gebruiker drumperko op 07-01-2024, 114 keer bekeken.

Helaas heeft onze toetsenist vanwege privéomstandigheden besloten om te stoppen. Wij zijn per direct op zoek naar een vervanger.

Wij zijn SAVEUR, een recent opgerichte coverband uit de omgeving van Staphorst ( zanger, zangeres, gitarist, bassist en drummer/percussionist. Een website is nog in de maak. Leeftijd maakt ons niet uit, wij zijn zelf gemiddeld 60+ en allen ervaren muzikanten.

Bij ons staat gezelligheid en enthousiasme hoog in het vaandel, maar ook serieus met muziek bezig zijn. Wij treden graag op maar dit hoeft voor ons niet week in week uit te zijn.
Ons repertoire bestaat uit nummers vanaf de jaren '70 t/m heden.
o.a. Stones, Beatles, Clapton, Santana, Sade, B.Marley, Fleetwood Mac, Doobie Brothers, Joss Stone, Los Lobos, Bowie, Queen, M.Buble, Paul Simon, Elvis, Golden Earring, Hazes, De Dijk, Son Mieux, Mel & Vintage Future, Beans & Fatback, REM etc. Alles in onderling overleg altijd.

We zijn in het bezit van een oefenruimte (huur) in Staphorst en repeteren 1 x per week op de donderdagavond. Een andere repetitieavond is bespreekbaar.

Dus heb je zin in een nieuwe uitdaging en wil jij ons komen versterken en heb je de nodige ervaring, dan ben je van harte welkom.

Mail ons naar damodaartje@hotmail.com