Toetsenist gezocht voor coverband (Hoofddorp)

Toetsenist gezocht voor coverband

In Toetsenist Gezocht in Hoofddorp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Marieke op 06-11-2023, 156 keer bekeken.

The Stainz zoekt een elektrische gitarist en pianist! We zijn een pop/rock/blues coverbandje, repeteren in Hoofddorp en zijn allemaal tussen de 20-25 jaar oud. We zijn van redelijk goed niveau en zoeken daarom iemand die makkelijk nummers oppakt en het leuk vindt om zo nu en dan een lekkere solo te spelen! We zijn met 4: drummer (23m), basgitarist (24m), elek. gitarist (25m), zangeres (23v) en spelen al best een tijd met elkaar.

Een greep uit ons repetoire: Sweet Child 'O Mine, Smooth, Blue Suede Shoes, Flowers, Sweet Dreams. Ook doen we sinds kort een eigen nummer 'Still Hold On'.

Lijkt het je leuk om mee te spelen? Stuur dan een berichtje op!

Goed om te weten, we zijn aangesloten bij de muziekschool in Hoofddorp wat betekent dat we voor de helft vd tijd repeteren met een docent die ons gericht helpt om beter te worden. Hier staat een bijdrage tegenover van ~18 euro per maand (21% korting voor studenten), maar is inclusief gebruik vd apparatuur, leslokaal, 2 uur repeteren per week, etc.

Wij repeteren normaal gesproken op maandagavond, maar mocht dit je niet uitkomen dan kunnen we kijken naar een andere avond.

Meer Toetsenisten Gezocht in Hoofddorp: