Toetsenist gezocht semi prof coverband (Helmond)

Toetsenist gezocht semi prof coverband

In Toetsenist Gezocht in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker live-muziek op 15-12-2023, 178 keer bekeken.

Ben jij opzoek naar een semi-prof allround feest coverband met optredens, gezellige mensen en ervaren muzikanten, een redelijk hoog muzikaal niveau, wil je tussen de 10 en 20 keer per jaar optreden tegen een leuke gage, kom je uit de regio Eindhoven of vind je het niet erg om te rijden en in Helmond te repeteren, lees dan even verder!

Wij coverband Sound-4Ce (soundforce) zijn een nieuw opgerichte coverband (een doorstart van een andere band) met zeer ervaren semi-prof muzikanten en allemaal 40+. Jouw leeftijd is niet belangrijk zolang jij je maar prettig voelt met onze leeftijd.

Onze doelstelling is het neerzetten van een semi-prof allround coverband met eventueel een extra uitgebreid 80’s repertoire. Maar dit staat nog niet in steen gebeiteld en is natuurlijk ook afhankelijk van de nieuwe toetsenist en zijn/haar inbreng.

Het is de bedoeling om een commercieel en dansbaar repertoire neer te zetten wat de mensen ook uitnodig om de dansvloer op te gaan en te feesten. 80's Disco en dance classics, soul, pop, rock en een paar Nederlandstalige nummers die iedereen kan mee zingen. Dus een breed repertoire in de ruimste zin van het woord.
We zoeken dus een echte allround toetsenist die van alle muzikale markten thuis is.

Een repetitie bandje met muziek waar niemand op zit te wachten of niemand kent, of een bandje met hoofdzakelijk rock of luistermuziek gaat hem voor ons niet worden.

We zijn gewend om op dit moment tussen de 10 en 20 keer per jaar op te treden en dat willen we ook zo voortzetten maar een paar optredens meer of minder is in onderling overleg natuurlijk geen enkel probleem.

Repetitie.
Nummers uitzoeken en voorbereiden doen we thuis en op de repetitie spelen we het samen door.
Hoe vaak we repeteren, in het begin om de 14 dagen of drie weken, ook omdat een aantal van ons behoorlijk ver moet rijden om te repeteren in Helmond.

Heb je interesse stuur dan een mail met je ervaring en het liefst ook wat live opnames.
Gr. Kees.