Toetsenisten Gezocht in Zevenaar

4 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Zevenaar"

Bestaande coverband is op zoek naar een toetsenist. De band bestaat op dit moment uit zangeres, gitarist, bassist en drummer. Setlist bestaat voornamelijk uit pop/rock met uitstapjes naar country en folk. We repeteren op maandagavond in Zevenaar en zijn in de leeftijd 25-40. Doel is plezier maken en af en toe een optreden. Een overzichtje van wat we op dit moment spelen:... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker yorreg op 29-06-2024, 46 keer bekeken.

Hee toetsenist! Ja, jij! We zijn heel hard op zoek naar jou dus hopelijk spreekt deze advertentietekst jou aan. ◇ Coverband (feestband) in regio Arnhem, repeteren in Zevenaar in een eigen studioruimte. Minimaal twee wekelijkse repetitie ◇ Repeteren met in-ears. Alleen eigen in-ears zijn al voldoende, het systeem ligt klaar ◇ We spelen alleen maar zelfgemaakte medleys van bestaande nummers, klaar voor de feesttenten, festivals en gezellige kroegen in Nederland ◇ Van nieuwe disco muziek... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker NaomiVischer op 03-03-2024, 101 keer bekeken.

Voor Diverse Muzikale Projecten ben Ik op zoek naar een Toetsenist(e). Vereiste : Akkoordenschema's kunnen lezen. Diverse Muziekstijlen! Repetitie eens per Veertien dagen op de Woensdagavond van 19.30 uur t/m 22.00 uur in Zevenaar (Omgeving Arnhem... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker John Elferink op 11-02-2023, 188 keer bekeken.

Wij zijn de pop/rock coverband SLIP uit Zevenaar. Wij zijn opzoek naar een gezellige toetsenist met wel wat ervaring in de vingers die graag op de planken wil. Onze leeftijden zijn tussen de 26 en 30 jaar en hebben een eigen studio waar we op donderdag avond repeteren met in ear. Onze bezetting is vocals, bassist, (lead)gitaar en drums. Qua muziek spelen wij de muziek die je wilt horen als je in de kroeg staat met een biertje op, denk daarbij aan Queen, ccr, stevie wonder of the golden earring.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker ItMightGetLow op 05-12-2022, 171 keer bekeken.