Toetsenisten Gezocht in Nijmegen

10 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Nijmegen"

Splitterbox zoekt toetsenist(e) (Nijmegen) "Hallo toetsenisten, Wij zijn met onze band SPLITTERBOX opzoek naar iemand die weet wat het betekent om in een band dat gene te brengen waardoor de hele band tot zijn recht komt. Ondersteuning en creativiteit op de juiste plek. We zijn een gitarist,... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Flowin op 19-07-2024, 39 keer bekeken.

Nederpop coverband zoekt allround toetsenist(e) Nederpop coverband Van Dale uit Nijmegen is een jaar geleden opgericht en bouwt gestaag aan het repertoire. Huidige bezetting: drummer, bassist, gitarist, zanger/gitarist, zangeres. Een greep uit het repertoire: De Dijk, Blöf, Ilse de Lange, Herman... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker elui006@gmail.com op 20-05-2024, 85 keer bekeken.

Commercieel ingestelde coverband nog op zoek naar een ervaren toetsenist die weet wat spelen is met aanvullende tracks. Allround playlist: pop, dance classics, rock Nederlands, etc. Zo'n 30 optredens per jaar, leuke vergoeding en vooral veel plezier en een goed niveau. Wij zoeken geen pianovirtuoos... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker TITTS op 20-03-2024, 135 keer bekeken.

Nederpop coverband zoekt allround toetsenist Nederpop coverband ‘Van Dale’ uit Nijmegen is een jaar geleden opgericht en bouwt gestaag aan het repertoire. Huidige bezetting: drummer, bassist, gitarist, zanger/gitarist, zangeres. Een greep uit het repertoire: De Dijk, Blǿf, Ilse de Lange,... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker elui006@gmail.com op 29-01-2024, 174 keer bekeken.

We moesten per januari afscheid nemen van onze pianiste. En dat terwijl we ook nog eens midden in de opnames zitten. We hebben 1 CD en een single uitgebracht en omdat we er muzikaal helemaal klaar voor zijn willen we flink aan de bak met optreden. De CD en de single Destiny zijn te beluisteren op... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker joesephroza op 19-01-2023, 336 keer bekeken.

De GAB Band zoekt een gemotiveerde toetsenist met ervaring die zin heeft om onze band te komen versterken. Wij zijn een band in doorstart, en bestaan momenteel uit bassist, gitarist, drummer en zangeres. Wij spelen diverse muziekstijlen, en zijn ondernemende en gepassioneerde muzikanten, die... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gert Albers op 11-11-2022, 367 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Toetsenist Gezocht Nijmegen"