Porcupine Tree tribute zoekt toetsenist! (Omgeving Nijmegen)

Porcupine Tree tribute zoekt toetsenist!

In Toetsenist Gezocht in Omgeving Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker PorcupineTreebute op 23-05-2024, 49 keer bekeken.

Hi!

Wij, Porcupine Treebute, zoeken een toetsenist die een grote liefde heeft voor Porcupine Tree, Steven Wilson en alles wat naar prog smaakt! Ben jij iemand die sfeer kan maken met soundscapes, super dikke leads kan afvuren maar daarnaast ook de meest vloeiende piano kan spelen, dan zoeken we jou!

Wij zijn sinds 2011, voor zover we weten, de enige PT tribute in Nederland en spelen al jarenlang verscheidene nummers uit het oeuvre van Porcupine Tree. Van nummers afkomstig van Lightbulb Sun tot aan The Incident en we schromen ons niet voor technische of lange nummers. We spelen zelfs een aantal nummers van Steven Wilson zijn solo werk, zoals Luminol, Home Invasion/Regret#9 en Harmony Korine. Momenteel zijn we bezig om Fear of a Blank Planet integraal te kunnen gaan spelen.

We werken met een professioneel In-ear systeem aangestuurd door een laptop met clicktracks, backingtracks (die we volledig zelf maken!), video en MIDI. Enige ervaring met het spelen van In-ear is handig maar niet verplicht.

We zijn op zoek naar iemand die:
- Liefhebber is van Porcupine Tree
- In de leeftijd van 25 tot 50 zit
- Ervaring met live spelen heeft
- In bezit is van fatsoenlijke gear
- Rijbewijs B heeft
- Op technisch vlak geen moeite heeft met een dergelijk repertoir
- Eventueel van gezelligheid en een biertje bij z'n repetitie houdt!

We repeteren in Groesbeek (bij Nijmegen) in een eigen ruimte waar onze setup permanent staat, we delen deze ruimte niet met andere bands. We nemen al onze repetities ook op, op aanvraag kunnen we deze delen.

Interesse gewekt en wil je een keer mee komen spelen? Let me know!

Thanks!

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar