Ska-Rocksteady band zoekt Tenorsax! (Rotterdam)

Ska-Rocksteady band zoekt Tenorsax!

In Saxofonist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker wobbo op 26-09-2023, 222 keer bekeken.

Hallo daar!

Wij zijn the Downbeat Detonators en spelen Ska, Rocksteady, Early-Reggae. Hoofdzakelijk eigen werk maar hier en daar sluipt er weleens een covertje tussendoor. Onze stijl kan je een beetje vergelijken met the Slackers, Hepcat, Aggrolites, Ska-talites, Upsessions, Prince Busters, Specials.

We staan best goed bekend in de Ska scene maar helaas heeft onze saxofonist ons vaarwel gezegd en zijn we op zoek naar een nieuwe! Het liefst gewoon een tenorsaxofonist en je zal dan een blazerssectie vormen samen met de trombonist. Alle uitgeschreven partijen zijn beschikbaar. De rest van de band bestaat uit drums, basgitaar, slaggitaar/lead vocals, sologitaar en orgel en de leeftijd ligt tussen de 21 en 56 jaar.

Wat wij graag willen is een saxofonist die het uiteraard leuk vind om deze stijlen te spelen, die zich enigszins comfortabel voelt om solo's te geven en uiteraard ook wilt optreden en de studio in wilt gaan om een nieuwe plaat op te nemen. Je hoeft niet een enorme virtuoos te zijn van conservatorium niveau (mag natuurlijk wel). De hele band is redelijk gevorderd en best ervaren in de Ska scene.

Dus lijkt het je wat of weet je het nog niet zeker? Kom gewoon een keer kijken en meespelen en dan zien we verder wel. We oefenen wekelijks op de dinsdagavond in Rotterdam.

Ons 1e Album