Saxofonisten Gezocht

70 Advertenties Gevonden in "Saxofonist Gezocht"

Hi ik ben Frans, muzikant, ik ben op zoek naar blazers voor een instrumentale zeer groovende track (jazzy/funk/soulvibes) Liefst sax of trompet. Of allebei! Stuur je graag de desbetreffende track. Eigen inbreng zeer welkom. Opnemen kan hier bij mij of ik kom langs met mic en recorder. Wellicht tot... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Rottum (Gn) (Groningen). Geplaatst door gebruiker Sylvester op 26-02-2024, 18 keer bekeken.

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau.... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Arnhem e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker slagwerker op 20-02-2024, 24 keer bekeken.

Voor onze 5 koppige funky/jazz band RHTHM (zie rhthmband.nl) zijn we door het vertrek van onze trompetist op zoek naar een gezellige, geroutineerde saxofonist. Wij oefenen 3 keer per mand in een eigen oefenruimte en treden een aantal keer per jaar op. Zoals je kunt lezen op onze website spelen wij... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Leusden (Utrecht). Geplaatst door gebruiker rooij op 30-01-2024, 112 keer bekeken.

We zijn op zoek naar een ervaren tenorsaxofonist. We zijn ervaren muzikanten en spelen Zuid-Afrikaanse jazz in de bezetting tenorsax, trompet, toetsen, bas en drums. Onze saxofonist heeft het echter te druk en stapt daarom op. Voor iemand die wel eens iets anders wil spelen dan het Amerikaanse Real... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker martinmees op 15-01-2024, 122 keer bekeken.

Best bekeken in "Saxofonist Gezocht"