Saxofonisten Gezocht

72 Advertenties Gevonden in "Saxofonist Gezocht"

Hallo blaas muzikant, Wij zijn een 6 koppige Funk/Disco coverband genaamd Be Chic die regelmatig (ongeveer 1x per maand) optreedt. Wij oefenen 2x per maand en zijn inmiddels goed ingespeeld op elkaar. Wij willen onze band uitbreiden met blazers; Saxofoon. Trompet of Trombone. De band bestaat uit... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Steels op 05-04-2024, 38 keer bekeken.

Voor "The Boogie Club" zijn wij op zoek naar een tenor saxofonist. The Boogie Club is een opstartende project / band met gevorderde / semi professionele muzikanten. Voor dit hyper ambitieuze project in Nijmegen zijn wij op zoek naar een tenor saxofonist. Is een playlist met uitdagende tracks van... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker thijsao op 05-04-2024, 34 keer bekeken.

Wij zijn voor Dweilorkest Frederikshaven op zoek naar alt saxofonisten. Lijkt het je leuk om bij een Dweilorkest te komen spelen? Wij repeteren eens per 2 weken op vrijdagavond. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op.... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Uffelte (Drenthe). Geplaatst door gebruiker dof.uffelte op 04-04-2024, 19 keer bekeken.

Zoek je een vriendenclub wat ook nog leuke muziek maakt? Dan stop maar met zoeken... wij zijn Koel Serveren en hebben plaats voor alt, tenor en sopraan saxofoons, sousafoon, eufonium en trompetten. We repeteren op donderdag avond van 20.00-22.00 uur en sluiten af met een drankje. Kom gerust een... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Tubaskinny op 26-03-2024, 46 keer bekeken.

Hallo, wij van Parasoul zoeken met spoed een ervaren Altsaxofonist m/v. We bestaan al meer dan 20 jaar en spelen alle soorten soul. We repeteren om de woensdag in een eigen ruimte in Raamsdonksveer. We bestaand uit 3x zang, drums, percussie, bas, gitaar, toetsen en 4x blazers .... nu dus even 3x... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Oosterhout eo (Brabant). Geplaatst door gebruiker kakerken@planet.nl op 20-03-2024, 61 keer bekeken.

Rock, pop en funk! Het nieuwste poporkest van Zeeland zoekt muzikanten! The Pop Collective bestaat uit een volledige coverband aangevuld met ongeveer 16 blazers. We spelen vooral pop, rock en funk muziek en zoeken nog een tenor sax om het plaatje compleet te maken. Heb jij interesse of wil je een... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Middelburg (Zeeland). Geplaatst door gebruiker The Pop Collective op 19-03-2024, 43 keer bekeken.

Wij zoeken blazers (klarinet, saxofoon, dwarsfluit, ...) in de omgeving van Breda die het leuk vinden om 1x per twee weken op maandagavond samen met ons muziek te maken in kleine bezetting en zo nu en dan op te treden. Houd je ervan klezmer te spelen? Dat behoort tot ons repertoire! Maar daarnaast... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kevin23 op 11-03-2024, 58 keer bekeken.

Best bekeken in "Saxofonist Gezocht"