Saxofonisten Gezocht

75 Advertenties Gevonden in "Saxofonist Gezocht"

Eventjes voorstellen …. Wij zijn CREW22, een kakelverse SOUL & DANCE CLASSICS coverband uit de omgeving Apeldoorn/Arnhem. Onze playlist bestaat vrijwel helemaal uit de betere dansmuziek vanaf de jaren 70 tot nu. Denk daarbij bijvoorbeeld aan nummers van Stevie Wonder, EWF en Chic maar ook van... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Apeldoorn / Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Crew22 op 13-07-2024, 36 keer bekeken.

Voor het opnieuw opstarten van een soul en dance classics zoek ik enthousiaste saxofonisten . Ik zoek blazers met commitment en veel enthousiasme die er serieus voor willen gaan. Bedoeling is binnen half jaar volledige setllist te hebben en de buhne op te gaan Setlist wordt gezamenlijk... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker DC band op 12-07-2024, 43 keer bekeken.

De Rotdweilers zijn een energiek dweilorkest met bigband bezetting. Gezelligheid én muzikale uitdaging, een afwisselend repertoire en een snufje show zijn belangrijke ingrediënten. We treden onder andere op tijdens de carnaval, dweildagen in Groenlo en Bemmel en tijdens de zomerfeesten in... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in bemmel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Debby op 12-07-2024, 34 keer bekeken.

Wij (gitarist/ drummer en bassist zoeken een blazers voor een nieuw op te richten band /project. We spelen jamaican ska, rocksteady en early reggae. Mocht je dit zien zitten en kun je zonder bladmuziek spelen dan hopen we je graag te leren kennen. Oefenen in Utrecht, Amsterdam of daartussen... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Utrecht / Amsterdam (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Dimitriversteegen op 21-06-2024, 40 keer bekeken.

Voor een nieuw muziekproject, 'Friends of Noah', ben ik (Jonas Pannecoucke) op zoek naar geïnteresseerde muzikanten. Het collectief bestaat nu uit elektrische gitaar (mezelf) en bas, maar ik wil het aanvullen met een blazer (sax) en een strijker (cello of altviool). De muziek bevindt zich op de... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Utrecht/Amersfoort/Soest (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Friends of Noah op 10-06-2024, 125 keer bekeken.

Voor "The Boogie Club" zijn wij op zoek naar een tenor saxofonist. The Boogie Club is een opstartende project / band met gevorderde / semi professionele muzikanten. Voor dit hyper ambitieuze project in Nijmegen zijn wij op zoek naar een tenor saxofonist. Is een playlist met uitdagende tracks van... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker thijsao op 22-05-2024, 117 keer bekeken.

Best bekeken in "Saxofonist Gezocht"