Saxofonisten Gezocht in Drenthe

3 Advertenties Gevonden in "Saxofonist Gezocht in Drenthe"

Wij zijn voor Dweilorkest Frederikshaven op zoek naar alt saxofonisten. Lijkt het je leuk om bij een Dweilorkest te komen spelen? Wij repeteren eens per 2 weken op vrijdagavond. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op.... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Uffelte (Drenthe). Geplaatst door gebruiker dof.uffelte op 04-04-2024, 60 keer bekeken.

The Blue Goose Revival Jazzband zoekt een tenor en of altsaxofonist(e)/klarinetist om onze rietsectie compleet te maken. In een kleine traditionele bezetting spelen wij jazz, blues en hot dance uit de jaren 20 van de vorige eeuw. We spelen van bladmuziek met veel ruimte voor improvisatie. Repetitie: iedere donderdagavond in Wachtum. We zijn een gezellig club met liefde voor deze muziek. Heb je interesse? Kijk even op de site of stuur meteen een mailtje naar:... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Noord Sleen/Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Blue Goose op 11-10-2023, 196 keer bekeken.

Ben je op zoek naar de volgende stappen om een betere saxofonist te worden ? Ook BARI. Kijk dan op insta of onze website en meld je aan voor een auditie. 1. Je kunt goed noten lezen 2. je bent ambitieus, een teamplayer, een doorzetter die hard wil werken 3. je doet mee tot september 2024 -------> dus 2024 4. Jonger dan 20 jaar en anders max. 22/23 jaar YTJ biedt professionele begeleiding, afwisseling en een leuke muziekbeleving ambitieuze projecten, veel optredens en bijbanen als muziek... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Rotterdam / Den Haag (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Young_talent_Jazz_band op 19-03-2023, 164 keer bekeken.