Saxofonisten Gezocht in Drenthe

3 Advertenties Gevonden in "Saxofonist Gezocht in Drenthe"

Hallo daar, Saxofonist gezocht die zich goed kan vinden in vele soorten mainstream muziek. Wij zoeken iemand die ritmisch kan spelen maar ook kan soleren. Ook zoeken we iemand die in harmonie kan spelen met een trompet en/of trombone. Meer informatie over wat voor muziek verder in de advertentie te lezen. Wij als drummer, 19, en bassist, 18, willen graag een nieuwe coverband opstarten, en hierbij willen we graag meer leden hebben. Het idee is om een grote band te hebben met een drummer,... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Smilde (Drenthe). Geplaatst door gebruiker rpslot op 12-10-2023, 70 keer bekeken.

The Blue Goose Revival Jazzband zoekt een tenorsaxofonist/klarinetist om onze rietsectie compleet te maken. In een kleine traditionele bezetting spelen wij jazz, blues en hot dance uit de jaren 20 van de vorige eeuw. We spelen van bladmuziek met veel ruimte voor improvisatie. Repetitie: iedere donderdagavond in Wachtum. We zijn een gezellig club met liefde voor deze muziek. Heb je interesse? Kijk even op de site of stuur meteen een mailtje naar:... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Noord Sleen/Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Blue Goose op 11-10-2023, 112 keer bekeken.

Ben je op zoek naar de volgende stappen om een betere saxofonist te worden ? Ook BARI. Kijk dan op insta of onze website en meld je aan voor een auditie. 1. Je kunt goed noten lezen 2. je bent ambitieus, een teamplayer, een doorzetter die hard wil werken 3. je doet mee tot september 2024 -------> dus 2024 4. Jonger dan 20 jaar en anders max. 22/23 jaar YTJ biedt professionele begeleiding, afwisseling en een leuke muziekbeleving ambitieuze projecten, veel optredens en bijbanen als muziek... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Rotterdam / Den Haag (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Young_talent_Jazz_band op 19-03-2023, 121 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!