Delcanto zoekt koorrepetitor (Delft)

Delcanto zoekt koorrepetitor

In Pianist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Delcanto secretariaat op 23-04-2024, 42 keer bekeken.

Operastichting Delcanto is een amateurgezelschap opgericht in 2018 op initiatief van Tamara Obreskova (artistiek leider). Het gezelschap bestaat momenteel uit 24 koorzangers en 8 eigen solisten. Delcanto maakt met haar vrijwilligers zelf haar kleding en decors en zorgt voor geluid/licht. Elk seizoen wordt een opera in eigen beheer geschreven en geproduceerd op basis van bestaande opera aria's die indien nodig worden hertaald. Naast deze productie wordt de rest van het seizoen een aantal losse concerten uitgevoerd met deels apart ingestudeerd repertoire. Voor het instuderen van de koorstukken zoekt Delcanto een repetitor. Wij zoeken een professionele pianist met koordirectie ervaring, die nauwkeurig is en in vlot tempo de koorpartijen (SATB) met het koor instudeert en die tijdens concerten/uitvoeringen het gezelschap als pianist kan begeleiden. Een gedreven persoonlijkheid die inspireert en het koor tot grotere kwalitatieve hoogten brengt, natuurlijk met een prettige dosis humor daarbij. De koorrepetitor is ook degene die alle koorpartijen digitaal inspeelt voor het koor.
De koorrepetitor is lid van het Artistieke Team en draagt zo proactief bij aan de voorbereiding van de nieuwe opera en de losse concerten, zulks onder eindverantwoordelijkheid van de artistiek leider. Samenwerken en communicatieve vaardigheden zijn daarbij belangrijk.
Voor meer informatie of direct reageren: info@delcanto-delft.nl
Wij komen graag met je in gesprek en nodigen je uit om een repetitie mee te maken.