Vacature pianist(e) Vocalgroup Perfect Sound Valkenswaard (Valkenswaard)

Vacature pianist(e) Vocalgroup Perfect Sound Valkenswaard

In Pianist Gezocht in Valkenswaard (Brabant). Geplaatst door gebruiker PerfectSound op 15-07-2023, 202 keer bekeken.

Vocal Group Perfect Sound in Valkenswaard is op zoek naar een enthousiaste pianist(e) die het koor wil begeleiden tijdens de repetities en optredens. Onze huidige pianiste gaat er helaas mee stoppen en we zoeken per direct een opvolg(st)er.

Omschrijving vacature
Als pianist(e) ondersteun je de dirigent tijdens onze repetities op een digitale piano. We repeteren op de woensdagavonden van 20.15 h tot 22.30 h in Dommelen. Tijdens uitvoeringen zorg je voor de begeleiding van het koor. Je kunt noten van de bladmuziek van verschillende partijen voorspelen. We vragen geen uitgebreide ervaring, maar wel een enthousiaste pianist(e) die veel zin heeft om samen te werken met een leuk koor en professionele dirigent. Vanzelfsprekend staat er ook een vergoeding tegenover.

Achtergrond Vocal Group Perfect Sound
Vocal Group Perfect Sound is een actief gemengd koor. We zingen zowel Engels- als Nederlandstalig. Samen muziek maken met de dirigent en pianist is belangrijk voor ons. We houden van een uitdaging, maar ook van gezelligheid. Meer info via onze website: https://www.perfectsound.org


Contact
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Judith Baken (secr.perfectsound@gmail.com of 06 57595135).