Pianodocent Gezocht (Culmborg)

Pianodocent Gezocht

In Pianist Gezocht in Culmborg (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Kunst Educatie Culemborg op 06-03-2024, 62 keer bekeken.

Kunst Educatie Culemborg (KEC) is een vereniging van 25 zelfstandige, gediplomeerde kunstdocenten. Op het gebied van kunsteducatie is KEC het centrale aanspreekpunt voor inwoners van Culemborg en omgeving. De docenten organiseren gezamenlijke activiteiten, zoals grote uitvoeringen en samenwerkingsprojecten met o.a. dansgezelschappen en kunstenaars met een migratie achtergrond. Alle docenten hebben een zelfstandige lespraktijk onder de paraplu van KEC. Bij KEC volgen wekelijks meer dan 500 leerlingen muziek- of beeldende kunstlessen. Tevens verzorgen KEC-docenten een deel van het buitenschoolse muziek- en beeldende kunstaanbod voor basisschoolleerlingen vanaf groep 1 in de vorm van o.a. instrumentele oriëntatie en atelierlessen. Er is voldoende keuze voor een lange carrière in de muziek en/of beeldende kunst.

Kunst Educatie Culemborg zoekt:

PIANO docent
(klassiek, pop, jazz)

Ben jij een gediplomeerde en gepassioneerde piano docent met de vaardigheden om piano leerlingen te inspireren en die de Nederlandse taal spreekt? Om de grote vraag naar piano lessen tegemoet te komen zoekt KEC een enthousiaste en ervaren pianodocent om ons team te versterken. Als zelfstandig pianodocent bij KEC geef je les aan leerlingen van alle leeftijden. De lesdagen zijn op dinsdag en vrijdag en betreft ± 30 leerlingen.

Voor meer informatie over KEC kunt u terecht op onze website:
kunsteducatie-culemborg.nl en op onze Facebook en Instragram kanalen.

U kunt uw CV en motivatie zenden naar: info@kunsteducatie-culemborg.nl