Singer/Songwriter zoekt Band (Leiden)

Singer/Songwriter zoekt Band

In Overige Muzikanten Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker EvelienSophie13 op 16-04-2023, 149 keer bekeken.

Hi! Ik ben Evelien, 26 jaar en ik kom uit Leiden! Zingen is altijd al mijn grootste passie geweest en dit doe ik van jongs af aan. Verder speel ik ook gitaar en schrijf ik mijn eigen nummers. :) Ik heb dit altijd zelfstandig gedaan en ook als zelfstandige
singer-songwriter in het verleden meerdere optredens gehad. Na een lange periode waarin het schrijven van muziek een beetje op de achtergrond was verdwenen, ben ik inmiddels weer bezig met het herpakken van het muziek maken /schrijven van eigen nummers.

Met de tijd ben ik echter tot het inzicht gekomen dat het mij eigenlijk veel leuker lijkt om niet langer zelfstandig, maar met andere mensen muziek te maken! Het lijkt me dan ook super tof om met andere talentvolle muzikanten in contact te komen en een bandje te kunnen vormen! Denk hierbij aan het samen ideeën uitwisselen/delen voor nummers, samen teksten schrijven, samen repeteren en (hopelijk ook) optreden! (en daarbij vooral veel plezier hebben) :)

Ik vind het altijd lastig om mijn stijl te omschrijven, maar in mijn muziek haal ik veel inspiratie uit het werk van singer-songwriters met een pop/indie sound (te denken aan Taylor Swift, Gracie Abrams, Maisie Peters, Olivia Rodrigo, Lana Del Rey, etc.). Ik sta er echter voor open om mezelf op muziekgebied te verbreden en meer te experimenteren met andere genres. Mocht je een idee willen hebben van mijn stijl/mijn werk, kun je een kijkje nemen op mijn Youtube kanaal "Evelyn Sophie"; op dit kanaal post ik vaak covers, maar ook eigen nummers.

Lijkt je het wat om een bandje te vormen en vooral lekker creatief ideeën uit te wisselen en samen te werken? Ik hoor het graag! Je kunt mij hier altijd een berichtje sturen. Je kunt mij ook contacten via mijn instagram: evelynsophie13 :)

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

"Live That Life" - Original Song

Meer Overige Muzikanten Zoeken een Band in Leiden: