Overige Muzikanten zoekt Band in Noord-Holland

10 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten zoekt Band in Noord-Holland"

Hallo allemaal! Ik ben een ervaren multi-instrumentalist en afgestudeerd in contrabas aan het conservatorium. Ik ben op zoek naar een serieuze, professionele en leuke band om samen geweldige muziek te maken en live te spelen! Ik spreek Nederlands, Engels en Italiaans. Laten we samen iets moois... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker osman.meyredi@gmail.com op 05-05-2024, 81 keer bekeken.

Wil je jouw muziek opnemen in een omgeving die jou inspireert? Dan ben ik er voor voor jou! De mobiele studio komt naar jou toe, waar je je ook het meest op je gemak voelt. Of het nu in je eigen huiskamer, oefenruimte of garage is, of op een bijzondere locatie, ik zorg ervoor dat jouw muziek tot... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Elke gemeente (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Martin Nordlys op 06-02-2024, 56 keer bekeken.

Elektrisch Gitarist zoekt muzikanten uit de buurt om intieme rustige muziek te maken. Een beetje jazz-achtig, improvisatie, zang is ook leuk. Het maakt mij niet uit of je toetsen of triangel speelt, ik zoek naar plezier en creativiteit. En of het om covers of originele liedjes gaat, vindt ik ook... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Hoorn (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Joostbakker op 05-02-2024, 60 keer bekeken.

Boek een workshop ukelele met je team, familie of vriendengroep! De ukelele is een zeer toegankelijk instrument met een vrolijk geluid. Doordat hij maar 4 snaren heeft, is het spelen van een aantal akkoorden eenvoudig te leren. In 2 uur tijd leer je de beginselen van het ukelele spelen en je speelt... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Heerhugowaard (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker De muziekjuffrouw op 26-02-2023, 133 keer bekeken.