Overige Muzikanten zoekt Band in Groningen

2 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten zoekt Band in Groningen"

Voor een project zoek ik muzikanten die samen met mij op een podium willen staan om de solo nummers van John Lennon te laten horen aan het publiek. Jarenlang heb ik in verschillende bandjes gespeeld met de doorsnee Rock & Roll en Blues nummers. Voorheen was ik de frontman van The Sixtie-Four. Ik speel gitaar. Piano. Mondharmonica en zing vrijwel alles. Als je de liedjes van John niet kent hoef je niet te reageren. Zonde van de tijd. Tip: Goed lezen. Ik woon in de provincie Groningen. Groeten... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker motivemotley op 29-02-2024, 55 keer bekeken.

Hey lieve mensen! Kennen / weten of zijn jullie personen die graag in een beginnende band willen spelen? Ben jij tussen de 25 en 31 jaar? Woon jij in de omgeving van Musselkanaal? Dan kunnen we wellicht iets voor elkaar betekenen. Ik (GWENN) zoek mensen die een instrument kunnen bespelen, uiteraard is tweestemmigheid ook mooi! Het is prima als dit beginnend is, omdat ik ook nog beginnend ben. Ik ben een startende songwriter en heb al wat songs geschreven, maar hierbij zou ik graag bandleden... Lees meer »

Overige Muzikanten Zoekt Band in Musselkanaal (Groningen). Geplaatst door gebruiker wendymeems op 19-09-2023, 129 keer bekeken.