Muzikant zoekt muzikant (Tilburg)

Muzikant zoekt muzikant

In Overige Muzikanten Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Sammeman op 09-06-2024, 46 keer bekeken.

Hoi!

Mijn naam is Sam, 25 jaar jong en wonend in Tilburg. Ik ben als amateurmuzikant op zoek naar mede-muzikanten om samen muziek mee te maken en/of bespreken. Zelf maak ik al een aantal jaar muziek en heb aardig wat kennis in het technische en producer-achtige gedeelte van muziek maken.

Ik zoek een mede-muzikant omdat ik merk dat het in mijn eentje soms lastig is om melodieen, beats, composities en losse ideeen om te toveren tot volledige tracks. Met elkaars input en output kunnen we mogelijk samen komen tot mooie projecten!

Ik zoek niet per-se iemand die een pro is in een of meerdere instrumenten. Als je graag muziek maakt en leuke concepten hebt, is alles welkom!

Ik heb geen voorkeur naar een specifiek genre, maar maak wel graag muziek dat neigt naar elektronisch, alternatief, synthpop, new wave, en nog meer..

Een paar van mijn (huidige) favoriete bands/artiesten:

Talking Heads, Underworld, Daft Punk, Pet Shop Boys, Nine Inch Nails, Parcels, Massive Attack, Radiohead, The Avalanches, America, Red Hot Chili Peppers, George Michael, Susanne Sundfor, Beirut, etc etc etc etc

Als dit allemaal interessant klinkt voor je, stuur zeker een berichtje! :)

- Sam

Meer Overige Muzikanten Gezocht in Tilburg: