Muzikanten Gezocht voor uniek Theaterproject! (Omgeving Boxtel/Den Bosch)

Muzikanten Gezocht voor uniek Theaterproject!

In Overige Muzikanten Gezocht in Omgeving Boxtel/Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Inge van den Biggelaar op 13-10-2023, 172 keer bekeken.

Ben jij een getalenteerde muzikant die klaar is om deel uit te maken van iets groots? We zijn verheugd om aan te kondigen dat we op zoek zijn naar enthousiaste muzikanten. Onder andere: gitarist(e), bassist(e), drummer, toetsenist(e), saxofonist(e), maar ook Surdos, Caixas, Tamborims, Agogo Bells, Repiniques, Timbals, Rimbolos, Cuicas, Ganzas, Chocalhos en Pandeiros om ons te vergezellen op een opwindend theateravontuur!
Dit is een kans om deel uit te maken van een creatieve reis waar muziek en theater samenkomen. Dit theaterproject belooft een onvergetelijke ervaring te worden. We nodigen jou van harte uit om deel te nemen. Samen zullen we een unieke show creëren waarbij het publiek wordt verrast door de rijke diversiteit aan muzikale stijlen.
Als je enthousiast bent om deel uit te maken van dit avontuur, stuur dan een bericht naar met je contactgegevens en een korte beschrijving van je muzikale achtergrond en passie. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en deze reis onvergetelijk te maken!
Mail: ingeving@hotmail.com of inge@apollo-98.nl

Samba do Brasil - Inge Augustina