Violist, Banjo of Mandoline (Groningen)

Violist, Banjo of Mandoline

In Overige Muzikanten Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Whatever'sLeft op 20-06-2024, 42 keer bekeken.

Gezocht: violist, mandolinist of banjospeler!

Ben jij een getalenteerde violist, mandolinist of banjospeler? Wil je deel uitmaken van een dynamische band en zin om zo’n 30 optredens per jaar te spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Whatever’s Left, een Ierse Folk rockband die met een gezamenlijke passie voor muziek en feest gezelligheid brengt. Al vele jaren laten we menig festival en kroeg op zijn grondvesten schudden, en dompelen het publiek onder in de levendige sfeer van Ierland. Met onze aanstekelijke mix van Ierse traditionele hits, krachtige rock en een vleugje punk brengen we een ode aan favorieten uit het genre, waaronder Flogging Molly, Dropkick Murphys, The Rumjacks, naast ons originele werk. Vanuit de thuisbasis in Groningen hebben we de hitmachine inmiddels ook internationaal aangezwengeld, waarbij we een spoor van katers, vermoeide maar voldane dansbenen en schorre kelen achterlaten.

Wat we zoeken:
Ervaring met viool, mandoline of banjo(of combinatie van)
Gear om dit live waar te maken
Beschikbaarheid voor ongeveer 30 optredens per jaar + wekelijkse repetitie
Enthousiasme en toewijding aan repetities en optredens
Input bij nieuw te schrijven materiaal

Wat we bieden:
Optredens in overvloed
Vergoeding van reiskosten en eten/drinken bij optredens + deel van gage
Repetities in Viadukt Groningen, of in eigen studio in Appelscha
Een hechte en gepassioneerde band omgeving
Ontzettend veel gezelligheid en plezier om de optredens heen

Interesse? Neem contact op via 0619614645 en stuur ons een korte introductie van jezelf en eventueel een paar geluidsfragmenten of video's van je spel.

We kijken uit naar je reactie!

Promotievideo