Bassist en gitarist gezocht voor nieuwe bezetting bestaand concept (Omgeving Achterhoek / Twente )

Bassist en gitarist gezocht voor nieuwe bezetting bestaand concept

In Overige Muzikanten Gezocht in Omgeving Achterhoek / Twente (Gelderland). Geplaatst door gebruiker markf80 op 19-12-2023, 82 keer bekeken.

Voor een concept dat sinds enkele decennia zijn sporen ruimschoots heeft verdiend, zoeken we een bassist en een gitarist die deel gaan uitmaken van een nieuwe bezetting om vanaf seizoen 2024/2025 de Nederlandse podia te gaan bestormen.

Het concept is licht thematisch, de muziek grotendeels uit eigen werk (bestaand en nieuw) en het doel altijd hetzelfde: plezier en plezierige muziek maken voor een dolle menigte bij wie de hits nog minimaal een week na een optreden in het hoofd blijven rondzingen. Dit doen we het liefst op evenementen zoals tentfeesten en festivals.

We zijn op zoek naar een stevige basis, een goede onderlinge klik en de bereidheid om (naast de ontwikkeling van nieuw eigen werk) actief onderdeel te zijn van het concept en deze verder uit te bouwen. We vragen daarvoor creativiteit, ervaring in het circuit en de ambitie om na een gedegen voorbereidingsperiode zeer regelmatig met de band op pad te gaan.

We loeren in eerste instantie naar muzikanten in de regio Achterhoek / Twente. Heb je interesse? Graag ontvangen we dan een kort bericht van je waarin je aangeeft welke ervaring je hebt en waarom je denkt dat je goed bij ons zou passen. Stuur hiervoor een email naar: markf80@hotmail.com