Gitarist zoekt band (Amsterdam)

Gitarist zoekt band

In Gitarist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Robert1213 op 05-02-2024, 93 keer bekeken.

Mijn band is uit elkaar gevallen zoals een echte Rock & Roll band, de zanger is door prive redenen niet meer bereikbaar en de zangeres heeft met de toetsenist een kind verwekt. Helaas heeft dit ervoor gezorgd dat we geen optredens meer hebben en oefenen ook niet meer gebeurt.

En het voor mij tijd is om een nieuwe band te zoeken! Ik ben breed inzetbaar heb veel in cafeetjes gespeeld en op podia. Maar hou ontzettend van om lekker te jammen en ook nummers zelf te maken. Mijn rol was voornamelijk als solo gitarist, waarbij wij veel covers speelde van Stevie Wonder, Black Keys, Rollin Stones, Golden Earing etc.

Zelf ben ik groot van van 60's/70's blues rock zoals Robin Trower, Eric Clapton, Free, Garry Moore, Henrik Freischlader. Maar speel eigenlijk alles en sta dus voor alles open.

Heb een auto beschikbaar en kan vaak repeteren. Lijkt me leuk om is mee te spelen om te kijken of het klikt. Ben zelf 29 jaar als dat relevant is en woon in Amsterdam centrum.

(Kan eventueel filmpjes sturen)

Robert

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar